sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

3e plaats voor Broeders Gezondheidswinkel als Beste Biowinkel van Nederland

Op woensdagavond 17 januari jongstleden werden de prijzen voor de verkiezing Beste Biologische winkel van Nederland 2018 uitgereikt op de Bio-beurs in Zwolle. Broeders Gezondheidswinkel is op de derde plek in de categorie ‘grote winkels’ geëindigd.

De verkiezing is een initiatief van de Biowinkelvereniging en Bionext en werd voor de 6e keer georganiseerd voor alle biologische speciaalzaken van Nederland. Zij worden beoordeeld op hun prestaties op het gebied van kwaliteit, hygiëne, service, lokale marketing, beleving, ondernemerschap en klantvriendelijkheid. De jury prees Broeders Gezondheidswinkel met name op het gebied van kennis en advies, ondernemerschap in de volle breedte en ook vanwege de combinatie van biospeciaalzaak en gezondheidswinkel inclusief gezondheidscentrum.

Alle genomineerde biowinkels werden de afgelopen maanden bezocht door een onafhankelijke jury als mystery visit en werden bovendien beoordeeld door hun klanten die massaal gestemd hebben op de website www.bestebiowinkel.nl. Broeders Gezondheidswinkel mocht een groot aantal stemmen ontvangen en dankt daarvoor haar vele trouwe klanten. De winnaars zijn gekozen door een mix van publieksstemmen en het oordeel van de jury.

Op February 2, 2018