Naturapharma


Van Dijklaan 5 5581 WG Waalre
0402044439 Klik om te bellen

Over Naturapharma

NATURAPHARMA 

Bij ons kunt u onder andere terecht voor 100% pure jojoba-olie, 100% pure teatree-olie, en voedingssupplementen met cranberry (veenbes), glucosamine, visolie, probioticum, zilverkaars, saw palmetto, ginkgo biloba, isoflavonen, salie, brandnetel, lycopeen, cordyceps, agaricus, coriolus, maitake, reishi, shiitake, en verschillende vitamines en mineralen.  

 

Contactinformatie

Van Dijklaan 5, 5581 WG Waalre

Telefoon: 040 20 444 39

E-mail: info@naturapharma.nl

DUURZAAMHEID, BEWUSTZIJN, SERVICE

Duurzaamheid en bewustzijn zijn speerpunten in de filosofie van Naturapharma. Daarom kiezen wij onder andere voor natuurlijke ingrediënten die, waar mogelijk, afkomstig zijn van duurzame, biologische teelt met een milieuvriendelijke productiewijze, groene stroom in onze bedrijfsruimtes en ecologisch verantwoord papier voor ons drukwerk. Al onze producten zijn zo natuurlijk mogelijk. Daar staat Naturapharma voor. Verder vinden wij het belangrijk om goede ondersteunende informatie te geven. Uiteraard mag je van ons een perfecte dienstverlening en snelle levering verwachten.

 

 KWALITEIT EN VEILIGHEID

Naturapharma werkt volgens het HACCP-kwaliteitssysteem en volgt de normen van ISO en GDP. Wij laten onze producten alleen produceren door gecertificeerde bedrijven die beantwoorden aan twee cruciale criteria: kwaliteit en veiligheid. Door bewezen en betrouwbare producten aan te bieden, garandeert Naturapharma een maximale gebruiksveiligheid. Al onze productiebedrijven voldoen aan de internationale GMP- en/of HACCP-normen (van de farmaceutische industrie). Elk product is geproduceerd volgens de strengste (farmaceutische) richtlijnen op het gebied van produceren en verpakken. Contaminatie en kruisbesmetting van de grondstoffen worden hiermee vermeden en elke vorm van vervuiling wordt zo buiten de deur gehouden.

 

 

 

Naturapharma in het kort

Producten

Levensmiddelen
Verzorgingsproducten
Voedingssupplementen en verzorgende producten

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Naturapharma


Van Dijklaan 5 5581 WG Waalre
0402044439 Klik om te bellen