TerraSana positive eating


Waaier 10-12 2451 VV Leimuiden
0172 503 333 Klik om te bellen

Pionier in biologisch eten - 400+ producten
Bio, vegan, puur - goed voor jou en de wereld
We stoppen er geen onnodige ingrediënten in

Over TerraSana positive eating

TerraSana: pionier in biologisch eten

TerraSana is een familiebedrijf en pionier in biologisch eten. Letterlijk betekent TerraSana 'gezonde aarde'. Daar staat het bedrijf al vanaf dag één voor. Als dé natuurvoedingspecialist is het doel altijd hetzelfde geweest. De hoogste kwaliteit biologisch eten voor jou en een gezonde toekomst voor onze mooie aarde.

Biologisch, vegan en puur

Zoals je ze bij TerraSana vindt, vind je ze nergens. Unieke producten, uitmuntend in smaak en kwaliteit. Omdat we zien dat het beter kan. Lekkerder kan. Groener kan. We geloven in de kracht die we samen kunnen uitoefenen op de wereld. De producten die we nieuw op de markt brengen zijn altijd biologisch, vegan en puur gemaakt.

Duurzame producten van over de hele wereld

Met meer dan 400 producten (and counting) vind je in het brede assortiment van TerraSana alles wat je wenst. Van oergranen tot authentiek Japans en van proteïnerijk tot werelds. Proef de gezonde wereld in jouw eigen keuken. Met biologische en pure producten die ontwikkeld zijn door en voor ons. We houden van de aarde, en we zien haar pure gewassen ook graag terug op ons bord. We werken samen met producenten die er net zo in staan als wijzelf. Mensen die onze visie delen. Een aarde die bloeit. Een wereld in balans.

Gezond leven = gezond eten

Bij TerraSana maken we bewuste keuzes voor een gezonde levensstijl, en we nodigen jou uit om dat ook te doen. Wil je een gezond en duurzaam leven? Kiezen voor biologische voeding en duurzame producten helpt je een stapje verder. Bouwen aan een groenere toekomst doen we samen. Voor onszelf en de wereld om ons heen.

Positive eating

TerraSana positive eating in het kort

Producten

Levensmiddelen

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

TerraSana positive eating


Waaier 10-12 2451 VV Leimuiden
0172 503 333 Klik om te bellen