Terug

Is er een oplossing voor zonneallergie?

Jan Smits

Beste natuurwinkels,

 

Na elke keer in de zon krijg ik rode plekken en jeuk, is niet uit te houden. Is er een oplossing ?

 

M.v.g.

 

Jan Smits


2 Antwoorden

Antwoord van De Korenmaat

Beste Jan Smits,

 

Met de huidige wetenschap over wat zon met onze huid doet, is het raadzaam om niet te veel in het zonnetje te zitten, hoe  aanlokkelijk het ook lijkt.

Wanneer je onverhoopt toch wilt zonnebaden, doe het dan spaarzaam en zorg in ieder geval voor een goede bescherming.

Persoonlijk zou ik daarvoor zonnemelk factor 15 van Dr. Hauscha willen aanbevelen. Het is niet goedkoop, maar je krijgt dan ook een zorgvuldig samengesteld product dat vrij is van synthetische geur- kleur- en conserveringsstoffen en zonder chemisch filter.

Daarnaast bevat het waardevolle plantaardige ingrediënten die afkomstig zijn uit biologisch gecontroleerde teelt. Ik hoop dat je dit iets gaat opleveren.

Vriendelijke groeten van de winkeliers van de Korenmaat

 

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Jan Smits

 

Door een goede zonnebrandcreme voorkom je rode vlekken.

steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van blootstelling aan de zon. Mijd een teveel aan zonlicht en gebruik beschermende Aloe Huid Behandeling Sunscreen om de huid te beschermen.

Aloe Sunscreen is een huidvriendelijke, waterafstotende zonnebrandcrème die haar bescherming factor behoudt. Aloe Huid Behandeling Sunscreen is ontwikkeld op basis van veel wetenschappelijke kennis over de gevaren van zonnestralen en samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Met een beschermingsfactor van 30 blokkeert Aloe Sunscreen UVA- en UVB-stralen. Daarnaast verkoelt en verzacht de sunscreen de huid die blootgesteld is aan de zon en herstelt de vochtbalans, waardoor een droge huid wordt voorkomen.  

 

http://www.aloevera-natuurwinkel.nl/Huid_Behandeling.html