Terug

Overgang/ opvliegers humeur wisselingen

dianakoel

Ik ben in de overgang en heb last van opvliegers en humeurwisselingen. Wat kan ik het best gebruiken of eten of niet eten???


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Diana,

 

Beknopte omschrijving van de aandoening:

Dit is typerend voor de overgangsperiode waarbij men van de vruchtbare periode overgaat

naar de niet meer vruchtbare periode en er een plotselinge daling ontstaat in de oestrogene

hormonen door functie verlies van de ovaria. Dat geeft typische klachten zoals opvliegers,

stemmingsveranderingen, heftig nachtelijk zweten, prikkelbaarheid, hoofdpijn, het stoppen

van de menstruatie en botontkalking.

 

Advies,

 

Aloe dranken,

Aloe Drinks Alle dranken van Forever hebben als basis de pure gestabiliseerde aloë vera gel, die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen, voor een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. De dranken hebben een positieve uitwerking op de spijsvertering en zorgen voor een goede opname van vitamines en mineralen. Dagelijks gebruik van deze dranken draagt bij aan een energieke en gezonde levensstijl. De dranken zijn in verschillende variaties te verkrijgen.

 

Forever Royal Jelly

Het is bekend dat Koninginnegelei (Royal Jelly) bijzonder rijk is aan mineralen en spoorelementen. Daarnaast bevat het enzymen, andere waardevolle eiwitten, vetten, suikers en vitamine B. Deze vita- mine wordt als schoonheidsvitamine beschouwd die huid en haar verzorgt. Forever Royal Jelly kan bij bijvoorbeeld een ruwe of schrale huid hulp bieden. Dit product is puur natuur en bevat geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaak- makers of kleurstoffen.  

 

Forever Multi-Maca

Forever Multi-Maca is een verfijnde combinatie van Maca en krachtige kruiden. Maca is een eetbare wortel die op een radijs lijkt. Moderne studies suggereren dat Maca het libido, de sek- suele kracht en de energie kan bevorderen. Zuid- Amerikaanse vrouwen gebruiken de Maca om hun uithoudingsvermogen op peil te houden, bij vermoeidheid en om zich te ontspannen. Veel van het eiwitgehalte van Maca is in de vorm van aminozuren, die voor het dagelijks functio- neren van het lichaam van essentieel belang zijn. Vooral bij stress en ziekte heeft het lichaam een grotere behoefte aan een aanvullende hoeveelheid aminozuren.

 

http://www.aloevera-natuurwinkel.nl/index.html