Terug

Waar kan ik maismeel krijgen

Guus Coenen

Ik ben op zoek naar maismeel voor mijn dochter. Ze heeft een tarwe allergie en soja en pinda's.

Ik hoopte het in een natuurwinkel te vinden.

met vriendelijke groet Guus


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

 

Beste Guus,

 

Beknopte omschrijving van de aandoening:

Een allergische reactie is een overmatig heftige reactie van het afweersysteem tegen

lichaamsvreemde stoffen. Allergieën komen tegenwoordig steeds vaker voor men gaat er

vanuit dat in Nederland 15% van de bevolking wel ergens te heftig op reageert. Het is in ieder

geval een overmatige reactie van het immuun afweersysteem. Dit kan zich uiten op de huid, in

de luchtwegen, het maagdarmkanaal en als hoofdpijn of migraine.

 

Advies:

 

Aloe Drinks Alle dranken van Forever hebben als basis de pure gestabiliseerde aloë vera gel, die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen, voor een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. De dranken hebben een positieve uitwerking op de spijsvertering en zorgen voor een goede opname van vitamines en mineralen. Dagelijks gebruik van deze dranken draagt bij aan een energieke en gezonde levensstijl. De dranken zijn in verschillende variaties te verkrijgen.

 

Forever Echinacea Supreme

 

Forever Echinacea Supreme helpt de weerstand van het lichaam te beschermen en te verhogen. Het belangrijkste ingrediënt is de rode zonnehoed (Echinacea Purpurea). Deze plant is afkomstig uit Noord-Amerika en behoort tot de familie Asteraceae. Echinacea heeft een rijke traditie binnen de cultuur van de indianen, die deze plant gebruikten om hun gezondheid tijdens de winter te ondersteunen. De toevoeging van de Canadese geelwortel versterkt de positieve werking.

 

Forever Bee Pollen

 

Bijen verzamelen stuifmeel (pollen) als voedsel en brengen dezen naar hun korven. Er is geen voedsel dat een grotere verscheidenheid aan fundamentele bestanddelen bevat zoals vitaminen, enzymen, proteïnen, plantaardige vetzuren en aminozuren. Deze stoffen hebben bovendien een onderling versterkende werking. De voedingsstoffen in de pollen zijn licht verteerbaar en worden gemakkelijk door ons lichaam opgenomen. Forever Bee Pollen is een volledig natuurlijk product en bevat geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakma- kers of kleurstoffen.

 

http://www.aloevera-natuurwinkel.nl/index.html